Chat with us, powered by LiveChat
Vinterkampagne 2018: Opnå stor rabat på SOLIDWORKS2018-11-20T11:56:32+00:00

OPNÅ STOR RABAT

PÅ SOLIDWORKS

En gaveregn af

ekstraordinære særtilbud

Få et tilbud nu

OPNÅ

STOR RABAT

SOLIDWORKS

En gaveregn af særtilbud

Få et tilbud nu

Lige nu:
Få endnu flere funktioner for pengene!

Dette er det helt rigtige tidspunkt at slå til, hvis du går med overvejelser om at investere i SOLIDWORKS-licenser eller drømmer om udvidet funktionalitet.

I en begrænset periode får du nemlig mange flere funktioner og features for dine penge, når du køber SOLIDWORKS pakkeløsninger, Simulation og et udvalg af add-ins.

Start dialogen med os allerede i dag og opnå store besparelser.
Tilbuddet udløber d. 21 december.

Lad os tage en snak

Særtilbud

 • Pakkeløsninger til særpris

  SOLIDWORKS Premium, Professional eller Standard. Jo større pakke, jo større rabat.
 • Stor rabat på Simulation*

  *Ved køb af SOLIDWORKS med opdateringsaftale.
 • Opnå store besparelser på add-ins

  Få et bredt udvalg af add-ins såsom Simulation og Composer til særpris.

Få en skræddersyet løsning

Start dialogen med os i dag

Stor rabat på Simulation*

*Ved køb af SOLIDWORKS med opdateringsaftale

Opnå store besparelser på add-ins

FÅ TILBUD

Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode

Få et personligt tilbud i dag

Bliv kontaktet

Dette kan blive dit med SOLIDWORKS
– nu til særpris:

Superbrugerens valg og TEAMWORKS’ flagskib. Denne pakke indeholder alt fra SOLIDWORKS Standard og Professional og dertil et brugervenligt og avanceret styrkeberegningssystem, der gør det muligt tidligt i udviklingsfasen at teste og optimere forskellige designs. Du får adgang til 6 unikke moduler, der gør SOLIDWORKS Premium til noget specielt.

SOLIDWORKS Professional indeholder alt fra SOLIDWORKS Standard og dertil et omfattende bibliotek af standardkomponenter samt værktøjer til at forkalkulere produktionsomkostninger. Du kan importere scannede objekter, sikre at din dokumentation overholder fastlagte regler og du kan lave flotte fotorealistiske billeder.

SOLIDWORKS Standard indeholder alt, hvad du behøver i et 3D CAD-system til at designe, konstruere og dokumentere dine produkter. Vigtigste features omfatter derfor emnemodellering, samlingskonstruktioner og automatiske 2D tegninger. Softwaren er brugervenlig, og interfacet er intuitivt. SOLIDWORKS er klart det mest udbredte 3D CAD system i Danmark – og i verden.

SOLIDWORKS Simulation Premium udvider funktionaliteten af SOLIDWORKS Simulation Professional med yderligere muligheder, herunder et sæt af værktøjer til simulering af ikke-lineære og dynamiske reaktioner samt muligheden for analyse af komposite materialer. Simulation Premium er avanceret analysesoftware i en brugervenlig indpakning til simulering af dit design.

SOLIDWORKS Simulation Professional er en overbygning til SOLIDWORKS Simulation Standard. Med denne overbygning kan du teste for varmepåvirkninger fra eksempelvis lyskilder eller CPU’er og optimere placering af køling med mere samt beregne egenfrekvens og undgå problemer fra vibrationer. Yderligere får du analyseværktøjer til buckling og droptest.

SOLIDWORKS Simulation Standard er det perfekte overbygning til SOLIDWORKS 3D CAD, der giver dig avanceret analysesoftware i en brugervenlig indpakning. Features omfatter lineær statisk analyse på parter og assemblies (samlingskonstruktioner), tidsbaseret bevægelsesanalyse, cyklus-baseret udmattelsessimulering og en trend tracker til optimale designændringer.

Med SOLIDWORKS Simulation Flow kan du simulere flow i både væsker og gasser, varmeoverførsel, og hvordan kræfter afledt af et flow påvirker komponenter i dit design. Simulation Flow er fuldt integreret med SolidWorks 3D CAD, og du kan således udføre “hvad nu hvis”-scenarier – og ud fra disse resultater spare dyre prototyper.

Med SOLIDWORKS Simulation Plastics designer du bedre plastprodukter. SOLIDWORKS Plastics simulerer og analyserer, hvordan flydende plast fyldes i plastemner designet i SolidWorks. Softwaren kan forudse eventuelle produktionsmæssige uhensigtsmæssigheder, der vil kunne opstå på støbte plastemner eller i selve sprøjtestøbeværktøjet.

SOLIDWORKS Plastics findes i tre versioner:

 • SOLIDWORKS Plastics Standard giver dig mulighed for at optimere dit plastemne til sprøjtestøbning.
 • SOLIDWORKS Plastics Professional giver en præcis og brugervenlig mulighed for at optimere sprøjtestøbeforme.
 • SOLIDWORKS Plastics Premium giver yderligere avancerede simuleringsfunktioner med mulighed for at analysere køle layouts og forudsige ”Warpage” (deformation).

SOLIDWORKS Composer er dit link imellem Adobe og SolidWorks som et værktøj, der nedbringer tidsforbruget til udarbejdelse af dokumentation. Det giver dig mulighed for at skabe produktdokumentation direkte ud fra eksisterende 3D-CAD modeller. SOLIDWORKS Composer er udviklet til at skabe billederne til brugervejledninger og produktdokumentation inden produktion.

SOLIDWORKS Electrical giver dig mulighed for at skabe elektrisk design med SolidWorks. SOLIDWORKS Electrical Schematic og SOLIDWORKS Electrical 3D er to værktøjer, der forenkler og fremskynder udviklingen af elektriske systemeri maskiner og apparater. Samtidig bliver det muligt, at knytte mekanisk udvikling og elektrisk udvikling tættere sammen tidligere i udviklingsforløbet.

Mange foretrækker SOLIDWORKS:

Bliv superbruger til særpris

Senest d. 21 december

Få et tilbud nu

Hvorfor vælge SOLIDWORKS hos TEAMWORKS?

Support

Få hjælp hvis der opstår problemer >

Få hjælp hvis der opstår problemer

Danmarks bedste og mest certificerede supportteam står klar til at yde telefon- og on-line support på alle hverdage.

Vidensdeling

Bliv endnu bedre til SOLIDWORKS med uddannelse >

Bliv endnu bedre til SOLIDWORKS med uddannelse

Vi udbyder et stort udvalg af kurser, webinarer og blogindlæg om alle aspekter af SOLIDWORKS til alle niveauer.

Relation

Få et godt, langvarigt samarbejde >

Få et godt, langvarigt samarbejde

For os er den gode kunderelation noget af det vigtigste, og derfor bestræber vi os på at være tilgængelige og imødekommende.

Hos TEAMWORKS ringer du direkte til den tekniske support – udenom omstilling og irriterende telefonsluser. Det er effektivt – og vi får altid et konstruktivt og hurtigt svar. Tak for den gode support.”

Anni H. Sørensen, Tvilum

Vi har arbejdet med SolidWorks i mere end 10 år og er rigtig godt tilfredse. TEAMWORKS supportere vores installation – de er altid fleksible og imødekomne. Specielt deres kursusudbud har vi benyttet os meget af.”

Thomas Aasted, Aasted ApS

“Sammen med TEAMWORKS har vi et samarbejde, hvor vi kan have fokus på at vores CAD system holder os meget produktive og TEAMWORKS hjælper os bl.a. med at lave specialløsninger som er skræddersyet til vores behov.”

Kim Mikkelsen, Varo Specialmaskiner A/S

Vil du høre mere?

Udfyld felterne, så kontakter jeg dig