Vi bliver to mand mere på holdet

I November-December har vi udvidet vores supportteam, og derfor ønsker vi to nye teknikere, Stig H.V. Rasmussen og Alex K. Aaskilde, varmt velkommen til holdet!

Der er god stemning, og vi ser frem til at stå to mand stærkere, når vi assisterer dig i din dagligdag og underviser dig i alt godt fra SolidWorks.

Du kommer på sigt til at kunne møde dem på telefonen og i kursuslokalerne – i første omgang som med-kursister. Fremover vil der altså være endnu flere hænder til at løfte dine supportsager.

Sig hej til Stig og Alex når du støder på dem.

Vi siger velkommen til to nye teknikere: Stig

Stig H.V. Rasmussen

Stig kommer til os med en baggrund som værktøjsmager og en uddannelse som værktøjstekniker fra Skive Tekniske Skole i bagagen. Studietiden blev starten på hans bekendtskab med SolidWorks, som den dag i dag går 10 år tilbage.

Derefter er han gået til tasterne i sin karriere som værktøjsmager hos Vandborg Plast- og Maskinfabrik og sidenhen som værktøjstekniker hos Horsens Værktøjsfabrik.

Med et årti bag sig i SolidWorks er han altså garvet bruger af softwaren. Det er da også en nysgerrighed på afkrogene og et ønske om at grave sig ned i dybden af funktionaliteten, der har ført Stig til stillingen som applikationsingeniør.

Stig er stor fortaler for SolidWorks og begejstringen over nu at kunne fordybe sig i softwaren er stor. Han er fuld af gåpåmod på vej ind i sin videreuddannelse i SolidWorks, som kommer til at betyde en bred vifte af specialiseringer og certificeringer.

Stig har selv siddet på kursusbænken som deltager hos TEAMWORKS og ser frem til at stå ved ’tavlen’ som underviser i fremtiden. Som professionel har han også mødt os på supporttelefonen og glæder sig til at indtage rollen som ekspert i den anden ende af røret. Muligheden for at hjælpe andre i deres arbejde og dykke ned i problemstillingerne er en stor motivationsfaktor.

Stig er gift og bor i Horsens med sin kone. Ved siden af sin nye stilling som applikationsingeniør har han et træningscenter for funktionel træning. Han er ikke fremmed overfor at tage ordet, formidle og instruere – derfor er udsigten til undervisning og support en spændende opgave, som han føler sig klædt på til at skulle kaste sig over med tiden.

Vi siger velkommen til to nye teknikere: Alex

Alex K. Aaskilde

Varme anbefalinger af SolidWorks-design fra en ven og en stor interesse for at tegne, førte Alex ind i CAD-verdenen. Startskuddet blev en uddannelse som produktionsteknolog fra KEA, hvor SolidWorks blev brugt til at løse studietidens opgaver. Det førte til en stor passion og lærelyst.

Derefter omsatte han principperne til praksis som produktionsteknolog hos J.E. Juncker. Her har han været virksomhedens SolidWorks-ekspert og har løst mange forskellige kundeopgaver indenfor produktudvikling.

Alex er i forvejen på fornavn med flere af vores teknikere, som hyppig bruger af vores support inden ansættelsen. Han har ikke tøvet med at søge svar og råd hos os, når han har stødt på udfordringer, og han ser frem til selv at kunne tilbyde kvalificeret rådgivning som ekspert.

Alex har også udmærket sig i vores kursus- og certificeringstilbud. Supportafdelingen kunne ikke skjule deres beundring, da han færdiggjorde CSWA-certificeringen med 100% korrekte resultater.

Der er derfor et stærkt fundament at bygge videre på, når han nu kaster sig over udbuddet af certificeringer og uddannelsestilbud for supportere.

Alex er gift, har to børn og bor i Hillerød med sin familie. Han startede sit arbejdsliv med mere end 10 år i Forsvaret, hvor han blandt andet har været leder. Han er rigeligt bekendt med at tage føringen, gå forrest og ikke mindst undervise. Udsigten til at være kursusholder og supporter på sigt afskrækker ham ikke, og han glæder sig til at møde jer i kursuslokalerne og på telefonen.