SolidWorks Certificering

Stand out ! – få bevis på dine færdigheder i SolidWorks

At skille sig ud fra mængden af SolidWorks brugere i Danmark kan være en udfordring. Med en SolidWorks certificering kan du bevise dine færdigheder og ultimativt hjælpe dig med at få et job, beholde et job, eller måske avancere i dit nuværende job.

Virksomheder i Danmark leder med lys og lygte efter de bedste SolidWorks brugere. Få en certificering – og skil dig ud !

Få bevis på din viden

 • De mest populære certificeringer

  CSWA – Som certificeret SOLIDWORKS Associate (CSWA), vil du skille sig ud fra mængden i dagens konkurrenceprægede arbejdsmarked
  CSWP – En certificeret SOLIDWORKS Professional er en person, der har bestået vores avancerede certificering, som både dækker CAD og Simulation.
  CSWE – En certified SOLIDWORKS Expert er en person, der viser evnen til at udnytte avancerede funktioner og features til at løse komplekse modellering udfordringer.
  Flere certificeringer

Træningsmuligheder

 • Opbyg din viden og færdigheder i SolidWorks fra forskellige træningsmuligheder

  Klasseundervisning hos TEAMWORKS. Vi råder over moderne undervisningsfaciliteter i Ishøj og Horsens.
  MySolidWorks on-line træning. Med en aktiv opdateringsaftale kan du via selvstudie udvide horisonten indenfor SolidWorks.
  MySolidWorks forberedelseskurser. On-line undervisning specifikt til forberedelse for specifikke certificeringer.

Bliv endnu skarpere

– hør andres erfaringer med SOLIDWORKS certificerings programmet

Book din certificering her

Tilbud til kunder med opdateringsaftale

Hvis din virksomhed har en aktiv SolidWorks opdateringsaftale, er du berettiget til at modtage værdikuponer der giver gratis adgang til SolidWorks certificeringer.

Værdikuponer kan rekvireres to gange årligt – engang i den første halvdel og en anden gang i anden halvdel af hvert kalenderår.

Vil du have bevis på dine færdigheder?