SOLIDWORKS Visualize

Udviklet til designere og animatorer

Du er her: Forside > Software > SolidWorks Visualize

SOLIDWORKS Visualize

Manipulerende flotte billeder

SOLIDWORKS Visualize er en suite af softwareværktøjer udviklet til designere og animatorer, der har brug for at skabe professionelle computergenererede billeder eller animationer i fotokvalitet på den hurtigste og nemmeste mulige måde.

Du kan importere SolidWorks, Autodesk Alias®, Rhino®, sketchUp® og mange andre CAD-formater og herfra skabe overbevisende billeder og animationer med et meget realistisk indhold.

Som i alle andre produkter fra SolidWorks Corp. er der lagt stor vægt på at tilbyde et intuitivt og brugervenligt produkt.

Få en uforpligtende pris

Visualize

 • Hurtigt indlæringskurve

  Uanset om du er ansat i produktionen, marketing, salg eller konstruktionsafdelingen kan du lære at anvende SOLIDWORKS Visualize – det et let og sjovt.
 • Get the message out!

  Et billede siger mere end tusind ord. Ligesom beslutningstagere ofte meget bedre forstår et flot billede end en kompleks 2D tegning. Med SOLIDWORKS Visualize kan du meget effektivt få solgt dine ideer – internt eller eksternt.
 • Fleksibilitet

  Vores software importerer mange forskellige 3D CAD data. Det vil sige du er ikke bundet til SolidWorks når du skal lave flotte præsentationer.

Billeder flottere end …

 • Fantastiske billeder

  Selvom softwaren er nemt at anvende indeholder systemet en meget omfattende og dyb funktionalitet til visualisering.
  SOLIDWORKS Visualize stammer oprindeligt fra bilindustrien, hvor det bruges af førende bilproducenter til både eksteriør, interiør, lysdesign m.m.
  De computergenerede billeder bliver ofte så flotte at de mange gange overgår virkeligheden.

Video

 • Overbevisende animationer

  Med SOLIDWORKS Visualize Professional kan du lave overbevisende virkelighedstro animationer (film) til brug på eks. en hjemmeside eller en interaktiv samlings- eller servicevejledning.
  Du kan eksperimentere med kameraobjektiver og kameravinkler – og lave flotte dronelignende optagelser og fly-through animationer.

I SOLIDWORKS Visualize Professional kan du lave imponerende film, der viser dine produkter.

Lad os tale sammen