Chat with us, powered by LiveChat
Solidworks software2019-01-18T09:14:11+00:00

SOLIDWORKS software

– mekanisk konstruktion er vores hjemmebane

SOLIDWORKS software, kurser og support fra TEAMWORKS

  • SolidWorks software

    SolidWorks er suverænt det mest anvendte 3D CAD-system i Danmark – og resten af verden. Spørg dine kunder og leverandører – hovedparten vil sandsynligvis anvende SolidWorks.
  • Kurser

    Vi har Danmarks største kursusudbud med mere end 300 kursusdage om året. Samtidig har vi udviklet et fantastisk kursuskoncept, så det faktisk er billigt, at blive grundigt uddannet i SolidWorks
  • SolidWorks support

    Vi deler gerne ud af vores viden om SOLIDWORKS – vores support er hurtig og lydhør – og du stilles omgående igennem til en kvalificeret og certificeret tekniker, der kan hjælpe dig.
Certificeret indenfor solidworks software - Teamworks

Vore glade kunder

Det siger vore kunder om os …

”Hos Marel A/S er vi rigtig glade for samarbejdet med TEAMWORKS. De har forståelse for vores måde at arbejde på, hvilket giver tryghed hvis der opstår problemer. Supporten er kun et opkald væk og den support vi modtager fra TEAMWORKS er hurtig, effektiv og kompetent. Med TEAMWORKS som leverandør af SolidWorks, kan vi koncentrere os om det vi er gode til; at bruge SolidWorks til at udvikle maskiner.”

“Vi har arbejdet med SolidWorks i mere end 15 år og er rigtig godt tilfredse. TEAMWORKS supportere vores installation – de er altid fleksible og imødekomne. Specielt deres kursusudbud har vi benyttet os meget af.”

”Med mere end 25 ingeniører, der arbejder fuldtid med SolidWorks er det vigtigt for Qubiqa, at have en supportpartner, der hurtigt og effektivt kan stå tilrådighed når det er nødvendigt. TEAMWORKS har løst denne opgave til punkt og prikke i de mange år vi har arbejdet med SolidWorks.”

Anders Braagaard, Marel A/S

Thomas Aasted, Aasted ApS

Axel Manøe Jepsen, Qubiqa A/S

Har du spørgsmål?

Udfyld felterne, så ringer jeg dig op