SOLIDWORKS Routing

Bedre rørforbindelser med Premium

Arbejder du med rør, slanger, kabler eller ledninger i SolidWorks? Så kan Routing være lige netop det add-in, som kan gøre din hverdag lettere. Og en endnu bedre nyhed er, at hvis du har SOLIDWORKS Premium, så har du allerede adgang i dag.

Helt kort fortalt giver SOLIDWORKS Routing dig mulighed for at automatisere processen med at dirigere rørsystemer, enkelte rør eller kabling. Du kan altså spare mange timer på modellering efter den traditionelle metode. SOLIDWORKS Routing har nemlig en fantastisk, automatisk evne til at lave ruten mellem de givne routing-punkter. Men hvis din rute for eksempel skal følge en mur, kan du også oprette ruten langs geometri. Nemt og præcist.

SOLIDWORKS Routing kender alle gængse fittings, som benyttes i rørkonstruktioner og selvfølgelig også selve rørene. Så du kan være helt sikker på, at alt vil passe sammen. Ønsker du at ændre røret, så vil SOLIDWORKS Routing også ændre de fittings, som påvirkes af ændringerne, du har foretaget. Derfor passer alt stadig sammen.

Du har også muligheden for at udsende modellen til en 2D-tegning sammen med en BOM-liste. Så viser den de rigtige rørinformationer, dvs. skærelængder af rør. På den måde hjælper du også andre afdelinger med at kunne sikre et effektivt workflow i produktionen eller montagen. Og du undgår eventuelle ændringer on-site med tilhørende forsinkelser og ekstra omkostninger.

Vi demonstrerer i praksis

Så hvordan bruger du SOLIDWORKS Routing? Det har min kollega Martin Jensen skrevet en guide om, hvor han viser de grundlæggende principper i at anvende Routing. Du finder det lige her:

Læs blogindlægget her

Vi klæder dig på til at bruge det nye add-in

Kunne du tænke dig en grundig, hands-on vejledning i, hvordan du kommer i gang?

Så har du også mulighed for at tage et kursus indenfor Routing/rørkonstruktioner hos os. På kurset bliver du undervist af en ekspert, og du lærer at opbygge, rette og vedligeholde rør- og slangekonstruktioner med SOLIDWORKS Routing.

Så kan du træde ud af kursuslokalet og være klar til at tage Routing i brug i dit daglige arbejde – med det samme.

Du kan finde yderligere information, det specifikke dagsprogram og datoerne for de næste kurser lige her:

Læs mere om kurset her

Kun én af mange fede features

Kan du se for dig, hvordan SOLIDWORKS Routing gør din hverdag lettere? Så tøv ikke med at kontakte mig for at høre mere på tlf. 33 25 20 80 eller læs mere på vores produktside om SOLIDWORKS Premium her (du får nemlig masser af andre effektive værktøjer med):

Læs mere om Premium her

De bedste hilsner,
Maria Vemborg

Maria er account manager hos Danmarks største SOLIDWORKS forhandler TEAMWORKS A/S.