SOLIDWORKS Professional

Meget mere end et 3D CAD-system

Meget-mere-end-et-CAD-system-1
 • SOLIDWORKS Professional

  SOLIDWORKS Professional indeholder alt fra SOLIDWORKS Standard plus et omfattende bibliotek af standardkomponenter, værktøjer til at forkalkulere produktionsomkostninger – du kan importere scannede objekter, sikre at din dokumentation overholder fastlagte regler og du kan lave flotte fotorealistiske billeder.
  Men en af de vigtigste grunde til at vore kunder vælger SOLIDWORKS Professional er det indbyggede PDM-system.
Du er her: Forside > Software > SolidWorks Professional
“Dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere anvender også SolidWorks – prøv at hør dig omkring og tjek deres tilfredshed med SolidWorks”

PDM – naturligvis

 • Datasikkerhed og backup

  Eliminér risikoen ved at overskrive, slette eller miste vigtige konstruktions data.
 • Hastighed og stabilitet

  Du vil opleve bedre performance, da SOLIDWORKS PDM bygger på en SQL database.
  Via check-in/check-ud funktion bliver filer overført lokalt til den PC, der arbejder med filerne. Dette sikrer bedre performance og mere stabilitet.
 • Pålidelig

  Teams kan arbejde mere effektivt på de samme konstruktioner – og altid være sikker på at arbejde på den rigtige version.
 • Versionsstyring

  SolidWorks PDM holder styr på revisioner og historik, ligesom der er udvidede søgemuligheder, der er velegnede når du skal genfinde og genbruge tidligere konstruktioner.

Vis dine ideer til andre

 • Visualize

  Lav helt fantastisk fotorealistiske billeder til Jeres marketingkampagner med SOLIDWORKS Visualize. Med den berømte ’easy mode’ kan alle efterhånden lave billeder, der imponerer.
 • PhotoView 360

  PhotoView er ingeniørens ’billedmaskine’. Quick & dirty får du hurtigt et godt indtryk af hvordan dit design vil se ud i virkeligheden.
 • eDrawings Professional

  Med eDarwing deler du hurtigt og effektivt dit design eller 2D tegninger.
  eDrawings er en viewer – den er så smart at du ikke behøver at tænke på om modtageren har den rigtige software installeret for at se det du sender – eDrawing sørger selv for det.
  eDrawing er iøvrigt også perfekt når du skal se AutoCAD tegninger.