SOLIDWORKS Education

Til uddannelsesinstitutioner og studerende

SOLIDWORKS til studerende

Den attraktive løsning inkluderer SOLIDWORKS 3D CAD og tillægsprodukter samt undervisnings- og læringsressourcer. Den gør designudvikling nemt at undervise i, nemt at lære og spændende at arbejde med for alle.

SOLIDWORKS Education tilbyder en omfattende løsning med effektfulde værktøjer til ingeniørarbejde, flow- og mekanisk simulering, elektrisk design, dokumentation og visualisering i en integreret, brugervenlig softwarepakke.

Med SOLIDWORKS Education lærer de studerende ikke kun at designe – men også at simulere, innovere, visualisere og kommunikere.

SOLIDWORKS til uddannelsesinstitutioner

 • Giv de studerende et karriereboost

  SOLIDWORKS er industristandarden indenfor 3D-design, hvilket gør det til det ideelle softewarevalg til undervisning. Virksomheder foretrækker kandidater med SOLIDWORKS-erfaring, og studerende med færdigheder har derfor en klar fordel, når det kommer til jobs indenfor ingeniørarbejde og industrielt design.
 • Få meget mere end software

  3D-softwaren står ikke alene – du får også ressourcer som pensum og lektioner, der gør designudvikling nemt at undervise i, nemt at lære og spændende at arbejde med. Du får mulighed for at forbedre indlæring med skræddersyede læseplaner og interaktive undervisningsmaterialer.
 • Kom tæt på virkeligheden

  SOLIDWORKS tilbyder kraftfuld, inddragende og praksisnær software til at forstå og udvikle designs til den virkelige verden. De studerende får mulighed for at konceptualisere, skabe, validere, kommunikere, administrere og omdanne idéer til flotte designs.
 • Skab de bedste resultater

  Studerende, der kan anvende SOLIDWORKS, er klædt på til at imødekomme efterspørgsel og skabe innovative produkter af høj kvalitet på mindre tid og til lavere omkostninger. Med SOLIDWORKS lærer de studerende universelle designmæssige og tekniske færdigheder til at optimere designs, fremskynde resultater og nå nye præstationsniveauer.

“SOLIDWORKS
er nemt og intuitivt at arbejde i”

Michael, studerende ved DTU

SOLIDWORKS for studerende

 • Invester i din fremtidige karriere

  SOLIDWORKS er den mest udbredte 3D CAD-pakke indenfor både uddannelse og industri i dag. At lære at anvende SOLIDWORKS betyder, at du udmærker dig blandt dine medstuderende, og at du udvikler de designmæssige og tekniske færdigheder, du har brug for, til næste trin i din uddannelse, og når du træder ud på arbejdsmarkedet.
 • Få adgang udenfor computerrummet

  Med adgang til Student Editions kan du få din egen licens til SOLIDWORKS, som du kan bruge på din egen enhed, uanset hvor og hvornår du ønsker det. Hvis din uddannelsesinstitution har SOLIDWORKS, er du sandsynligvis kvalificeret til at få en gratis licens.
 • Få bevis på dine evner i SOLIDWORKS

  Få et bevis på dine designfærdigheder, som du kan vise potentielle arbejdsgivere ved at opnå professionelle certificeringer i SOLIDWORKS. Udmærk dig allerede mens du studerer, hvilket giver dig en klar fordel, når det er på tide at tage det næste skridt.
 • Opnå nye højder med MySolidWorks

  At lære at anvende SOLIDWORKS er nemt med træningsressourcerne i MySolidWorks. Din studielicens giver dig adgang til over 600 faglige træningsvideoer, der dækker alt fra grundlæggende funktionalitet og til certificering.