SOLIDWORKS CAM

CAD/CAM-løsningen til CNC-maskiner

SOLIDWORKS CAM, der er en 2,5 akse fræse- og drejeløsning, drives af CAMWorks.

CAMWorks er med sin Machining Intelligence den mest avancerede CAM-programmeringsløsning til rådighed på markedet til at få produkter lanceret hurtigere, mere effektivt og inden for budget.

Softwaren er den næste generation af CAM-programmeringsløsninger, der gør det muligt for brugere at programmere smartere og hurtigere.

SOLIDWORKS CAM er en tilføjelse til alle versioner af SOLIDWORKS CAD, som giver dig mulighed for at forberede dine designs til fremstilling tidligere i udviklingscyklussen. Fremstillingsopgaver, der før måtte vente til et design var færdigt, kan nu udføres samtidig med designprocessen.

CAM-løsningen leveres med simple postprocessorer til de mest gængse styringer.
Det er fuldt ud muligt at udvikle sine egne postprocessorer med Universal Post Generator, som er et gratis program til at designe brugerspecifikke postprocessorer med.

Postprocessorer kan også udvikles og købes som en ekstra service.

Du er her: Forside > Software > SOLIDWORKS CAM

CAM-løsningen til SOLIDWORKS


 • Fuld integration mellem CAD og CAM

  Med et komplet sæt moduler direkte indlejret i SOLIDWORKS’ CAD-miljø er CAMWorks en ægte CAD/CAM-løsning, der dertil samler CAD- og CAM-data i samme fil.
 • Et brugerinterface du kender

  SOLIDWORKS CAM ved CAMWorks har samme brugerinterface som SOLIDWORKS med et intuitivt design fokuseret på brugeroplevelse og –venlighed.
 • CAM-strategier efter dit hoved

  Du definerer og genanvender CAM-strategier, der reducerer programmeringstid, leveringstid og fejl samtidig med, at de øger produktionen og optimerer kvaliteten.
 • Effektiv programmering og intelligent bearbejdning

  Automatisér CAM-programmeringen med tolerancebaseret bearbejdning, der benytter tolerancer tildelt til hvert komponent, så du kan fokusere på de kritiske områder i stedet for at skulle tilpasse hver funktion til bearbejdning.
  Det er dimensionstolerancer og overfladerugheder defineret med SOLIDWORKS, der læses direkte af CAM-softwaren.

Større bearbejdningseffektivitet med automatiseringsværktøjer


 • Funktionsbaseret

  Det meste af programmeringen for Prismatic Features kan nu klares med tre klik i SOLIDWORKS med Automatic Feature Recognition (AFR). Programmet har en standarddatabase, men det er let at lære systemet, hvordan netop du ønsker at bearbejde emner.
 • Automatisk

  Det er slut med kompleks makro- og strategiprogrammering i kraft af automatisk funktionsgenkendelse (AFR), der fortolker design af parter. Det er desuden særdeles let at oprette nye, mere komplekse, strategier som systemet automatisk kan anvende.
 • Tolerancebaseret

  Læser automatisk SOLIDWORKS MBD dimensioner og vælger den rigtige værktøjs- og bearbejdningsstrategi baseret på toleranceområde og overfladerughedskrav.
 • Associativ

  Ændringer af designmodellen opdateres nemt og enkelt i CAMWorks ved genberegning af operationer og værktøjsbaner og generering af NC-kode.

Hvilken version passer til dig?

CAMWorks driver to versioner af SOLIDWORKS CAM.


 • SOLIDWORKS CAM Standard

  SOLIDWORKS CAM Standard giver dig mulighed for hurtigt at programmere individuelle fræseemner uden at forlade SOLIDWORKS 3D CAD-miljøet.
  Du har fuld adgang til at definere regler inden for SOLIDWORKS CAM for at oprette og opbygge din virksomheds standarder samt udnytte regel-, funktions- og tolerancebaseret bearbejdning.
 • SOLIDWORKS CAM Professional

  SOLIDWORKS CAM Professional bygger på mulighederne i SOLIDWORKS CAM Standard med øget programmeringsevne.
  De ekstra funktioner omfatter højhastighedsbearbejdning (HSM), konfigurationer, montagebearbejdning, drejning og 3 + 2 programmering til at køre fire- og femakse-maskiner, så du har indekseret 2.5 akse fræsning til rådighed.