SOLIDWORKS 2020 – så What’s New?

Den næste årsversion er på vej, og det betyder helt nye muligheder og forbedringer af SOLIDWORKS til hele rækken af produkter. Der er noget for alle – helt sikkert også for dig. Kom selv med til vores nyhedsseminar i November og se, når vi demonstrerer årsversionen in action.

Forbedret ydeevne og driftskapacitet er løftet til brugerne – men hvad betyder det for SOLIDWORKS 2020?
Det betyder et endnu stærkere, hurtigere og smartere CAD-system.

Der er ikke nogen produkter, som ikke tages under kærlig behandling. Det gælder alt fra de store sværvægter-programmer som Simulation og PDM til nichesoftware som Electrical og MBD.

Forbedringer henvendt til dig og din hverdag

SolidWorks Corp. har øget produktivitet, højere kvalitet og kortere time-to-market for øje med de features og funktioner, som de tilføjer til dit CAD-system.

De har lyttet til brugerfeedback fra hele verden og det seneste år arbejdet sig frem til løsninger, der direkte henvender sig til de behov og udfordringer, du sidder med i din hverdag som ingeniør, tegner eller konstruktør.

På tegnebrættet er helt konkret forbedret ydelse og strømlinede arbejdsgange, når du designer, simulerer og fremstiller.

Vi har kastet et blik på de 10 mest spændende nyheder på vej. Mere effektivt assembly-design, hurtigere sketching og mere fleksibilitet i surface-modellering – der er masser af godter i vente.

Læs mere om hvad du kan glæde dig til lige her:

Læs om de 10 nyheder

Fremtidens CAD-system tilføres flere kræfter

Derudover er der fortsat fokus på det nye flagskib for SolidWorks Corp. – nemlig 3DEXPERIENCE. Fremtidens CAD-system bliver fortsat tilpasset og tweaket, så det står som en relevant og attraktiv løsning for dig, der vil samle hele din designproces ét sted.

Og integrationen mellem 3DEXPERIENCE-platformen  og SOLIDWORKS som det bærende CAD-system bliver dybere og mere omfattende. Med version 2020 bliver det nemmere at bearbejde dine modeller og data i 3DEXPERIENCE.

Er 3DEXPERIENCE nyt for dig – eller er du fortsat i tvivl om, hvad det kan?

Vi kommer også omkring 3DEXPERIENCE til vores nyhedsseminar, What’s New SOLIDWORKS 2020, men du kan få et indtryk af platformen allerede nu.

Læs mere på vores produktside lige her:

Læs om 3DEXPERIENCE

Gå ikke glip af en levende introduktion i November

I November inviterer vi dig til en gratis dag i SolidWorks’ tegn, hvor vi deler og demonstrerer de mest spændende nyheder fra SOLIDWORKS 2020.

Og ikke nok med det, byder dagen også på stærke tips og tricks samt netværk med vores supportteam og andre brugere i flotte rammer på ARKEN i Ishøj eller Radisson Blu i Århus. Vi lover dig, at du går hjem med noget, du kan bruge.

Har du aldrig været med til opdateringsseminar før? Så har vores account manager Maria Vemborg skrevet et blogindlæg om, hvad du kan forvente dig af dagen, og hvorfor du bør glæde dig som deltager. Ingen salgstaler og -demoer, blot en hyggelig og uformel dag, hvor vi nørder sammen. 

Læs hvordan det er at være med til What’s New

Du får en unik mulighed for at opleve SOLIDWORKS 2020 in action på storskærm og få indblik i, hvilken forskel nyhederne kan gøre i din hverdag.

Bliver du i tvivl om noget, eller er du nysgerrig på detaljerne, har du direkte adgang til en uformel snak med vores teknikere. Alt sammen med en kop kaffe og en god frokost oveni.

Læs mere om programmet og tilmeld dig årets SolidWorks-event lige her:

Læs mere om What’s New SOLIDWORKS 2020

Jeg håber vi ses

De bedste hilsner,
Nanna Kirketerp-Møller

Nanna er marketingkoordinator hos Danmarks største SOLIDWORKS forhandler TEAMWORKS A/S.