Skal vi nørde nye funktioner i SOLIDWORKS sammen?

Som du jo sikkert har lagt mærke til gennem årene, så kommer der hvert år en ny og opdateret udgave af SolidWorks – og dette år er ingen undtagelse. Den er faktisk lige på trapperne. Inden længe bliver den nye funktionalitet offentliggjort. Så tænker du måske: Men hvordan finder jeg så ud af, om der er nye funktioner, som vil kunne hjælpe mig i min hverdag?

Der er flere forskellige muligheder for at få fat på disse nyheder og updates, så du ikke går glip af noget. Du kan deltage på vores årligt tilbagevendende opdateringsseminar. Her inviterer vi til en spændende, sjov og uformel dag med nyheder, tips, tricks og netværk på programmet. En anden mulighed er, at du besøger vores hjemmeside, hvor vi deler al materialet fra dagen efterfølgende.

Hvad skal der ske?

Opdateringsseminaret er en hyggelig og uformel dag i SolidWorks’ tegn, hvor vi sammen nørder igennem.

Vi starter dagen stille og roligt ud med at mødes til morgenmad og kaffe. Du får mulighed for at hyggesnakke med dine kolleger. Eller hilse på vores team eller nogle af de mange andre SolidWorks-brugere, der deltager. Derefter sætter vi os til godt til rette i salen, og byder dig velkommen.

Vi præsenterer kort dagens program, og derefter tager vores oplægsholdere fra teknikerteamet fat på årets nyheder en for en. De demonstrerer funktionerne i praksis på storskærm, og det bliver vist, hvordan du helt præcist kan gribe dem an.

Vi kommer vidt omkring SolidWorks i dybde og bredde og i viften af produkter. Hen ad formiddagen holder vi en kunstpause med kaffe, hvor du kan synke dagens første nyheder og diskutere dem med de andre deltagere. Du er mere end velkommen til at fange os til en snak om dem, hvis du er nysgerrig eller i tvivl om noget.

Derefter tager vi fat på nogle stærke tips og tricks til implementering af de nye funktioner, inden vi går videre med resten af dagens nyheder. Vi slutter af med en god frokost og fortsat godt selskab.

Hvem kan deltage?

Det kan alle, som interesserer sig for SolidWorks – gratis og helt uforpligtende. Det er ikke en dag med salgstaler og -demoer. Men med håndgribelig introduktion til funktionaliteten, så du går hjem med noget, du kan bruge her og nu i den nye årsversion.

Opdateringsseminaret er en tænkt som en service, og holdet bag TEAMWORKS – fra sælgere til applikations-ingeniører – glæder sig til at sætte navn og ansigt på dem af jer, vi ikke har mødt, og blive opdateret på hvordan det går hos dem af jer, som vi kender så godt.

Vi gør os hvert år umage for at strikke et program sammen, som interesserer så mange SolidWorks-brugere som muligt. Det kan være alt fra håndteringen af Large Design Review, PDM eller nye funktioner i Treehouse. Det var nemlig på programmet sidste år for 2019.

Jeg håber vi ses

Hvis du vil være med, når vi nørder SOLIDWORKS 2020 og spiser god frokost – så læs meget mere og tilmeld dig her:

Gå til What’s New SOLIDWORKS 2020

Er du forhindret?

Har du ikke mulighed for at deltage på selve opdateringsseminariet, så fortvivl ikke! Vores applikationsingeniører optager hver især deres præsentation, så vi kan lægge årets udvalgte nyheder op som korte videoer. På den måde kan du altid finde lige netop de emner, du arbejder indenfor og se, om der er kommet spændende nye funktioner.

Arbejder du for eksempel med Sheet Metal, så har min kollega Martin Jensen lavet en kort video om nyhederne fra SOLIDWORKS 2019 – kun om Sheet Metal. Det samme gør sig gældende for alle andre emner, som vi vælger at fremhæve på de årlige opdateringsseminarer.

Så uanset dit fokusområde i SolidWorks, og om du interesserer dig for ændringer i årets user interface eller under weldments-funktionerne, så kan du altså finde dem på nyhedssiden.

Alt indhold fra What’s New SOLIDWORKS 2019 fra sidste år kan du for eksempel finde og orientere dig i her:

Se nyhederne fra SOLIDWORKS 2019

PowerPoint-præsentationerne fra dagene får du også adgang til. Dem er du mere end velkommen til at hente og gemme. De er gode referencer og hurtige overblik over nyeste funktionalitet. Lige til at hive frem på skærmen eller fra skrivebordsskuffen i hverdagen.

Måske tænker du så: “Jamen vi opdaterer ikke til den nyeste version med det samme.” Men det er intet problem. Vi gemmer selvfølgelig nyhederne fra de forskellige år. De er altid tilgængelige, når du som bruger har behov for at se dem.

For eksempel kan du fortsat finde nyhederne fra SOLIDWORKS 2018 på vores hjemmeside. Ingen viden går tabt, og du har altid adgang til det.

Jeg håber at du har fået mod på at deltage og høre om nyhederne i SOLIDWORKS 2020. Eller komme og få en snak med ligesindede kollegaer fra branchen og med vores applikationsingeniører.

De bedste hilsner,
Maria Vemborg

Maria er account manager hos Danmarks største SOLIDWORKS forhandler TEAMWORKS A/S.