Performance Boost i SOLIDWORKS 2019

Sådan kommer du godt i gang

I november præsenterede vi de mest spændende og anvendelige nyheder, der venter i 2019-versionen af SOLIDWORKS, på vores opdateringsseminar. Blandt dem er muligheden for væsentligt at forbedre din grafiske ydelse med Performance Boost.

Kan du ikke vente med at komme i gang?

Så præsenterer jeg her et par TechTips til, hvordan du tager fat på opsætning og indstillinger for at slå betafunktionaliteten til.

Lad os kaste et blik på det.

Performance Boost kræver SW2019 SP0 eller nyere, og hvis du bruger et NVIDIA grafikkort, skal du sikre dig, at du har opdateret til den nyeste tilgængelige driver for dit grafikkort.

I henhold til SOLIDWORKS’ nuværende System Requirements er den anbefalede driver for NVidia 411.63.

RMB på skrivebordet og vælg ‘NVIDIA Control Panel‘.

Gå derefter til ‘Manage 3D settings‘ – som vist herunder.

Her sætter du Global Setting Preset til ‘Workstation App – Dynamic Streaming‘ (den sidste på listen).

Nu skal du slå Performance Boost til i SOLIDWORKS.

Det gør du i System Options under Performance, hvor du markerer ‘Enable performance pipeline..‘.

Bemærk at SPR 1106019 – SOLIDWORKS 2019 SP0 crasher, når et komponent indsættes i en assembly og Performance Boost er slået til.

For at undgå fejlen, skal du blot navigere til System Options > Display > HRL, hvor du slår ‘Optimize for thin parts‘ fra.

Fejlen er løst i SP1 af SOLIDWORKS 2019, så benyttes denne nyere version, skal du ikke foretage dig noget, da ovenstående godt må være slået til.

Til slut vil jeg anbefale, at du går til System Options > General og under ‘SOLIDWORKS Customer Experience Improvement Program’ markerer  ‘Help make SOLIDWORKS products better..‘.

Nu kan du så nyde godt af den væsentligt forbedrede grafiske ydelse.

Jeg vil løbende opdatere dette indlæg med flere anbefalinger, og derfor hører jeg meget gerne fra dig, hvis du ligger inde med gode erfaringer og tips til at få mest muligt ud af Performance Boost.

Du kan se min kollega, Allan Aagaards præsentation af Graphics Performance Boost fra vores opdateringsseminar her:

Har du brug for assistance er du som altid velkommen til at kontakte mig eller mine kolleger i supporten på tlf. 33 25 30 80 eller support@teamworks.dk.

De bedste hilsner,
Martin Jensen

Martin er applikationsingeniør hos Danmarks største SOLIDWORKS forhandler TEAMWORKS A/S.

Opdateret d. 21/11 2018.