Opnå bedre performance med de rigtige SOLIDWORKS-settings

Der er kommet mange nye ting med i SolidWorks i den seneste årsversion, og du kan vise flere ting. Men billedekvalitet og performance er to ting, der ikke trækker i samme retning. Jo bedre kvalitet du vil se eller vise på skærmen, jo mere går det ud over performance i SolidWorks. Det er der heldigvis råd for. Herunder tager jeg fat på en vejledning til opsætning af settings i SolidWorks for at optimere performance uden at gå på kompromis. 

Inden du kigger på opsætningen i SolidWorks, skal du være sikker på, at din maskine lever op til hardwarekravene. Det vil altid være første skridt. Disse hardwarekrav kan du finde her.

Derefter skal du sikre dig, at den driver, der passer til dit system og grafikkort er up-to-date. Det kan du orientere dig i her.

Når du nu skal optimere dine SolidWorks-settings, skal du starte med at nulstille dem. Det gør du enten i kraft af en clean install af din SolidWorks eller gennem SolidWorks ved at navigere til:

System Options > Reset… > Reset all options

Herunder finder du en gennemgang af system settings – når du scroller igennem de 11 billeder, kan du se vores anbefalede indstillinger for bedre SolidWorks performance: