Vi er stolte over vores samarbejdspartnere

Se hvorfor vores kunder vælger SOLIDWORKS og TEAMWORKS som samarbejdspartnere

Cases

Case: Blaaholm

Blaaholm om PDM: “Det har været implementering i øjenhøjde”

Genanvendelse af tegninger og bedre revisionsstyring. Det var to primære ønsker, der drev beslutningen om at indføre et PDM-system hos Blaaholm. Implementeringen af det bedste fra det nye – og det gamle – system gik helt efter bogen i et tæt samarbejde med TEAMWORKS. Forløbet er foregået helt nede på jorden, og Blaaholm er klædt på til at rulle det nye system ud efter at have sendt 21 mand fra Engineering-afdelingen på bruger- og administrator-kursus.

Læs deres historie

Case: Gomspace

Fremtiden for rumteknologi er små satellitter og store danske ambitioner

Danmark er trådt i karakter som en stærk aktør indenfor nanosatelliternes forskning og -teknologi. Her spirede millionvirksomheden Gomspace ud af studiemiljøet i  Aalborg. SOLIDWORKS gør idéerne – og i særdeleshed satelitternes geometri og mekanik – til virkelighed. Samarbejde og sparring med TEAMWORKS’ supportteam har hjulpet Gomspace med at navigere i mulighederne, udvikle bedre produkter og sende forretningen på himmelfart.

Se deres historie

Kundecase: GomSpace - små satellitter og store ambitioner
Purple Robotics: Fra start-up til stjerne indenfor robotteknologi

Case: Purple Robotics

Fra start-up til international stjerne indenfor robotteknologi på et år

Automatisering er i kraftig vækst, og robotteknologien mærker stor efterspørgsel fra industrien. Purple Robotics kom flyvende fra start og skabte stor røre med udviklingen af en vakuumgriber, der har revolutioneret branchen. Entreprenørlicenser til SOLIDWORKS og support ved TEAMWORKS har bidraget til, at Purple Robotics kunne få gang i forretningen med færre omkostninger. Det kom til at betyde hurtig international succes – og et opkøb.

Se deres historie

Case: Dencam Composite

Dencam Composite om PDM: “Nu kan vi samarbejde i vores projekter”

Dencam Composite ser tilbage på den nylige overgang fra manuel til automatisk versionsstyring og filgenerering i PDM. Ambitionerne for kvalitet, time-to-market og innovation høje, og derfor er de ikke i tvivl om deres valg, når de ser på deres nye arbejdgange og samarbejdsmuligheder. Sammen med TEAMWORKS er det nye system blevet implementeret og brugerdefineret efter Dencam Composite’s specielle ønsker med henblik på optimering og vækst.

Læs deres historie

Kursus i Visualize: "Man lærer lige de små tricks"

Case: Design-Big

Jan Pedersen fra design-big:
“Man lærer lige de små tricks rundt omkring i programmet”

For Jan fra design-big er visualiseringsprogrammer et uundværligt værktøj. Han har nemlig en lille enmands-designvirksomhed, hvor han laver stort set alt fra konceptdesign til færdige produktionstegninger. Derfor valgte han at bygge ovenpå sin forudgående indsigt i Visualize for at kunne udnytte det endnu bedre. Han kom hjem med stort udbytte og masser af små tricks til programmet, så han komme ud og præsentere det, han har lavet til kunden, på den bedst mulige måde.

Læs hans historie

Hvad siger vores kunder

”Med mere end 25 ingeniører, der arbejder fuldtid med SolidWorks er det vigtigt for Qubiqa, at have en supportpartner, der hurtigt og effektivt kan stå tilrådighed når det er nødvendigt.
TEAMWORKS har løst denne opgave til punkt og prikke i de mange år vi har arbejdet med SolidWorks.”

Axel M. Jepsen, Qubiqa A/S

“”Hos Marel A/S er vi rigtig glade for samarbejdet med TEAMWORKS. De har forståelse for vores måde at arbejde på, hvilket giver tryghed hvis der opstår problemer. Supporten er kun et opkald væk og den support vi modtager fra TEAMWORKS er hurtig, effektiv og kompetent. Med TEAMWORKS som leverandør af SolidWorks, kan vi koncentrere os om det vi er gode til; at bruge SolidWorks til at udvikle maskiner.”

Anders Braagaard, Marel

“Vi har arbejdet med SolidWorks i mere end 10 år og er rigtig godt tilfredse.
TEAMWORKS supporterer vores installation – de er altid fleksible og imødekomne.
Specielt deres kursusudbud har vi benyttet os meget af.”

Thomas Aasted, Aasted ApS

”Hos TEAMWORKS ringer du direkte til den tekniske support – udenom omstilling og irriterende telefonsluser. Det er effektivt – og vi får altid et konstruktivt og hurtigt svar.

Tak for den gode support”

Anni H. Sørensen, Tvilum

“Hos BOSCH udnytter vi SolidWorks Premium og Enterprise PDM ud i alle hjørnerne. Vi har integreret systemerne med vores ERP-system – tidsregistrering samt kvalitetsstyringssystem. TEAMWORKS er altid en god sparringspartner – specielt når vi skal opdatere systemerne kan vi trække på TEAMWORKS’ ekspertise – det giver en god ro i maven”.

Michael Dahlgren Nielsen, Bosch Packaging Technology

Varo Specialmaskiner A/S har siden 2006 benyttet TEAMWORKS som leverandør af Solidworks. Vores skift af leverandør i 2006 besluttede vi, da vi følte at vores daværende leverandør var blevet for ”stor” til at kunne tilgodese de behov vi har, som en mindre virksomhed.

Sammen med TEAMWORKS har vi et samarbejde, hvor vi kan have fokus på at vores CAD system holder os meget produktive og TEAMWORKS hjælper os bl.a. med at lave specialløsninger i form af makro’er m.v. som er skræddersyet til vores behov.

Ligeledes har vi stor gavn af TEAMWORKS’ effektive support afdeling når vi har tekniske spørgsmål til Solidworks.

Kim Mikkelsen, Varo Specialmaskiner A/S