TEAMWORKS

– handler om dig og din succes med SOLIDWORKS

94%

Kundetilfredshed

94% af vores kunder vil anbefale os til andre.
Vi laver løbende tilfredshedsanalyser og vi er stolte af vores høje vurdering.

Vores passion er SOLIDWORKS

Derfor er vi meget stolte af at kunne kalde os Danmarks foretrukne SolidWorks forhandler.
Vi leverer software løsninger og services, der hjælper vore kunder med at udvikle nye og bedre produkter.
Vi forsøger konstant at gøre tingene bedre og mere effektivt for vore kunder. Vi tror at det er den bedste måde til at opretholde lange kunderelationer – og dermed bevare vores position som Danmarks foretrukne SolidWorks forhandler

Autoriseret Solidworks reseller SolidWorks Training & Support Autoriseret undervisnings center solidworks

Facts om TEAMWORKS

Vi har styr på både vækst og økonomi

Økonomi

TEAMWORKS er en sund gældfri virksomhed, der præsentere flotte regnskabstal år efter år. Vi gør os umage og overholder naturligvis vore forpligtigelser overfor både kunder og kreditorer. Vi modtager derfor årligt anerkendelse for en særdeles god kreditværdighed.

Medarbejdere

Uden dygtige og kompetente medarbejdere kan TEAMWORKS ikke efterleve vores ambition om langvarige kunderelationer. Vi behandler derfor vore medarbejdere med respekt – de uddannes løbende og tildeles konstant nye og udfordrende opgaver.

TEAMWORKS har i dag et imponerende supportteam, bestående af servicemindede SolidWorks fagfolk med minimum 10 års erfaring indenfor SolidWorks og tilhørende produkter.

Det kan du forvente af TEAMWORKS

 • Produktsupport

  Det bedste supportteam i Danmark – fremhævet af SolidWorks for at have det den højeste og mest omfattende SolidWorks certificering i Danmark. Hos TEAMWORKS er du i sikre hænder.
 • Telefonsupport

  Allerede fra kl. 8.00 er vores SolidWorks specialister klar til at hjælpe med små og store problemer. Hos os findes ingen telefonsluser eller ventemusik – du stilles direkte igennem til en certificeret SolidWorks specialist.
 • Kurser

  Vi tilbyder et bredt udvalg af kurser. Kurser til dig, hvor SolidWorks er helt nyt – eller til medarbejderen, der har arbejdet mange år med SolidWorks. Vore instruktøres viden og erfaring er unik – og vi afholder alle kurser i vores kursuskalender med mere end én deltager.
 • Software opgraderinger

  Din opdateringsaftale på SolidWorks sikre en god kommunikation med vores supportteam. Du vil modtage de seneste versioner af SolidWorks, ligesom du har adgang til SolidWorks’ portal MySolidWorks.com.
 • Indkøringshjælp

  Vores viden og erfaring kan hjælpe dig med at sikre, at den rette implementeringsplan er defineret for din virksomhed. Vi har hjulpet hundredvis af virksomheder med best-practice indenfor design guidelines og PDM implementeringer.
 • Kundeportal

  Vi giver dig adgang til en dansk viden database med svar og best-practice på mange af de spørgsmål vi gennem de seneste år har besvaret for vores kunder. Det er også her du kan følge dine supportsager, som ikke omgående kunne løses via telefonsupporten.
 • On-line support

  Din opdateringsaftale på SolidWorks sikre en god kommunikation med vores supportteam. Du vil modtage de seneste versioner af SolidWorks, ligesom du har adgang til SolidWorks’ portal MySolidWorks.com.
 • Opdateringsseminarer

  At anvende den seneste version af SolidWorks – betyder øget produktivitet. Hvert år afholder vi opdateringsseminarer, hvor vi på et teknisk niveau viser de seneste nyheder i SolidWorks.
 • Blogs

  Vi har en passion for videndeling. Via vores blog på vores hjemmeside kan du følge med i tips & tricks – og andre gode råd fra vores SolidWorks specialister.