MySOLIDWORKS for studerende

Få en skarp SolidWorks-profil allerede inden du rammer arbejdsmarkedet

Stå stærkere på arbejdsmarkedet, når du står med eksamenspapirerne i hånden. SolidWorks Corp. tilbyder dig adgang til MySOLIDWORKS for Students, så du kan dygtiggøre og udmærke dig som SolidWorks-bruger.
Her finder du uddannelsesmuligheder og ressourcer. Og det er helt gratis.

Er du studerende?
Vidste du, at du har mulighed for at finpudse dine færdigheder i SolidWorks – helt gratis?

Du har nemlig adgang til MySOLIDWORKS – verdens største SolidWorks-platform. Og den rummer blandt andet hundredvis af online træningsvideoer i SolidWorks-produkter samt online forberedelseskurser til certificeringen Certififed SolidWorks Associate (CSWA).

SolidWorks-fællesskabet tæller mere end 3 mio. studerende og undervisere. Derfor valgte SolidWorks Corp. i 2016 at tilbyde studerende gratis adgang til den populære læringsportal, MySOLIDWORKS.

MySOLIDWORKS tilbyder uddannelse, fora, inspiration, nyheder, et verdensomspændende netværk af producenter og meget mere – når som helst og hvor som helst, på en hvilken som helst enhed.

Du kan læse vores account manager Maria Vemborgs gennemgang af de fedeste features her:

Læs mere om MySOLIDWORKS

Som gæst kan du søge i og gennemse nogle af disse funktioner, herunder bloggen, brugerforummet og ressourcerne til online hjælp. Men for at få adgang til træningsvideoer og andre funktioner, der udvider din vidensbase, skal du have en profil som studerende.

Som studerende får du særlig adgang til:

  • Hundredvis af online træningsvideoer til SolidWorks-produkter
  • Online forberedelseskurser til certificeringen Certified SOLIDWORKS Associate (CSWA)
  • Mulighed for at dele og fremvise dit talent: Upload CAD-designs og opbyg din profil

Det er altså en fantastisk mulighed for at dygtiggøre og udmærke dig som SolidWorks-bruger, inden du er færdiguddannet.

Hvis du ønsker at sikre en karriere inden for ingeniørarbejde eller industrielt design, kan SolidWorks spille en central rolle i din succes. CAD-værktøjer er uundværlige i nutidens designmiljø.

Derfor kan det blive afgørende for din karriere, at du bygger et stærkt fundament i CAD, designvalidering og datastyring for at være konkurrencedygtig på arbejdsmarkedet.

Opnår du stærke færdigheder i SolidWorks, gør det dig til en ideel kandidat til gode karrieremuligheder. Studerende med de bedste SolidWorks-færdigheder får ofte de bedste job.

Sådan kommer du i gang

I videoen herunder demonstrerer SolidWorks Corp., hvordan du registrerer dig til MySOLIDWORKS for studerende – processen er lidt kompleks.

Lær hvordan du tilmelder dig: