Bliv SOLIDWORKS-ekspert

Kurser og uddannelse åbner nye døre

Kan kursusmuligheder indenfor SolidWorks åbne nye døre, både for dig og virksomheden du arbejder for?

Ja, det kan de – og der er flere muligheder end du måske lige går og regner med.

Der er stor efterspørgsel efter kvalificeret arbejdskraft i CAD-branchen – og særlig SolidWorks-eksperter, der kender afkrogene af softwaren og følger med i nyhederne.

Uddannelse i SolidWorks hjælper dig altså med at skille dig ud fra mængden i dagens konkurrenceprægede arbejdsmarked. Og med at gøre din chef glad, når du kan løfte andre opgaver, eller arbejde smartere og mere effektivt med de nuværende.

Heldigvis er der også mange forskellige tilbud og løsninger, som du kan benytte til at dygtiggøre dig.

Det vil faktisk sige, at du kan sætte din uddannelse sammen, som det passer dig og din arbejdsgiver, og finde en løsning der er på dine vilkår.

Nogle af måderne hvorpå du kan dygtiggøre dig sammen med TEAMWORKS, kigger vi nærmere på her – kort og godt. Alle vores tilbud er noget, du kan læse meget mere om andre steder på vores hjemmeside, og jeg er altid klar til at tage en snak med dig om mulighederne. 

Alle de kurser du kunne drømme om

Vores bedste og stærkeste tilbud er muligheden for at tage et bredt udvalg af kurser på mange forskellige niveauer hos TEAMWORKS i Horsens eller i Ishøj.

Vi har sammensat en lang række kurser, som gør det muligt for dig at dygtiggøre dig indenfor lige netop dit felt.

Det er vigtigt for os at kunne skræddersy kursusforløb efter dit behov – og derfor du har faktisk mulighed for at tage en snak med vores support og høre, hvad de vil råde dig til at tage af kurser.

Du kan også altid fange os på telefonen til en snak om kurser i salg. Vi har lavet en oversigt over, hvordan du bedst kommer igennem et uddannelsesforløb på baggrund af de områder, du arbejder indenfor, så både din arbejdsgiver og du får udbytte af det. 

Oversigten viser et ideelt forløb, hvor du kommer rundt om de vigtigste områder at lære om i SolidWorks:

Se kursusoversigt her

Der er også hele fire kursusløsninger at vælge mellem hos os, så der er noget for alle.

Du kan tage enkeltkurser og plukke dem ud, der er relevante for dig, du kan dele et kursusklippekort med dine kolleger, hvis I er et uddannelsesmodent team, eller du kan komme i gang med et kursuspas med adgang til 5 udvalgte kurser.

Du kan også vælge et personligt kursusabonnement, som giver dig mulighed for at deltage på 16 af vores mest populære kurser.

Det har også andre fordele. Her må du gerne tage det samme kursus flere gange uden beregning, hvis det for eksempel er et godt stykke tid siden, at du har brugt en bestemt del af SolidWorks og lige vil have den genopfrisket.

Du kan altid tjekke vores kursuskalender og orientere dig i, hvor stor en del af udbuddet, der er relevant for dig:

Se kursuskalender her

Du får selvfølgelig også bevis på din kunnen, som du kan tage med dig og pryde din LinkedIn-profil med. 

Er du i tvivl om, hvad de forskellige kurser indeholder, og om hvor lang tid de tager, så har vi lavet detaljerede beskrivelser af hvert enkelt kursus. Så kan du på forhånd undersøge, hvilke ting du kan forvente vil blive gennemgået på kurset.

Nedenfor kan du for eksempel se lidt om kurset i avanceret emnemodellering – hvor vi blandt andet fortæller om selve kurset, målgruppe og underviseren samt præsenterer et detaljeret dagsprogram og en oversigt over kursusdatoer:

Læs mere om kurset her

Et team af SolidWorks-eksperter går foran

‘Bliv undervist af Danmarks bedste SolidWorks-nørder’ – det tør vi godt love. 

For en af måderne hvorpå vi sikrer, at vi kan tilbyde den bedst mulige undervisning til dig og dine kolleger er ved at sørge for, at vores egne medarbejdere hele tiden dygtiggøres i den sidste nye SolidWorks-udgave og hele tiden undersøger og tilegner sig ny viden. Derfor er vores undervisere også Danmarks bedst certificerede for 5. år i træk. 

Du kan møde dem herunder – hvis du vil se hvilke kompetencer og certificeringer de har, så er det bare at klikke på billedet.

Hjælp til selvhjælp

Hos TEAMWORKS sætter vi en ære i at være eksperter i SOLIDWORKS
– og ligeså i at dele den ekspertviden med dig.

Derfor har vi et bredt udvalg af ressourcer, tilbud og løsninger, som giver dig hjælp til selvhjælp. Ganske gratis.

Disse omfatter opdateringsseminar, webinarer, TechTip-videoer, blogindlæg og nyheder, hvor vores dygtige applikationsingeniører deler ud af den viden, de tilegner sig i deres daglige arbejde med SolidWorks og vores kunder.

Dette indhold finder du under fanen “SOLIDWORKS viden” her på hjemmesiden.

Udforsk SOLIDWORKS viden her

Bliv klar til nyhederne på Opdateringsseminar

Hvert år ser vi frem til, når SolidWorks Corp. løfter sløret for det kommende års softwarenyheder. Vores support glæder sig som små børn til at prøve kræfter med nye features og funktioner, og derfor gør vi også meget ud af at videreformidle vores viden (og begejstring) om næste årsversion til dig.

Derfor afholder vi hvert år et opdateringsseminar, hvor vi fortæller om alt det nye i den næste udgave af SolidWorks – det er gratis for alle SolidWorks-interesserede, og der kommer meget mere om dette års opdateringsseminar senere på året.

Det er årets største CAD-begivenhed, og dagen byder både på nyheder men også på tips og tricks. Det er vores ambition, at du går inspireret hjem med gode råd, du kan bruge i dit daglige arbejde med SolidWorks.

Det er altså en tilbagevendende begivenhed, hvor vi nyder at tage en spændende snak om SolidWorks med kunder og andre interesserede. Du er altid velkommen – det er ganske gratis uddannelse i det nyeste nye indenfor softwaren.

Du kan se videoer om alle 2019-nyhederne her:

Se 2019-nyhederne her

Gratis webinarer og TechTips på video

Vi afholder løbende webinarer om forskellige emner – og langt de fleste emner er med fokus på funktioner, som du allerede har adgang til i din SolidWorks-licens, som for eksempel SOLIDWORKS Visualize eller PDM Standard. Det er altid gratis at deltage, og vores dygtige undervisere besvarer spørgsmål efter endt præsentation. 

Vores webinarer er en god måde at få en håndgribelig introduktion til funktioner, add-ins og løsninger, som klæder dig på til selv at prøve kræfter med dem efterfølgende.

Alle vores webinarer bliver lagt op på vores Youtube-kanal, og her har du til enhver tid mulighed for at se eller gense dem i dit eget tempo.

Du kan finde alle vores afholdte webinarer på bloggen, under “SolidWorks videoer” og på vores Youtube-kanal, og du kan tilmelde dig de kommende lige her:

Se vores webinarer her

Udover webinarer har vi også givet os i kast med at udvide vores bibliotek på Youtube med SOLIDWORKS TechTips og løsninger på video, og fremadrettet vil der blive lagt nye op regelmæssigt. I disse vejleder vores applikationsingeniører dig i at udnytte funktioner eller afhjælpe udfordringer, som de har mødt spørgsmål om i supporten.

Du kan følge vores kanal her, og orientere dig i om der er en video om lige præcis det emne, du tænker på:

Se vores Youtube-kanal her

Guides, tips og tricks på bloggen

Blogindlæg skriver vi også en del af, og der tilføjer vi regelmæssigt nye hver måned. Igen gør vi det for, at du som bruger skal have adgang til så meget relevant viden, som overhovedet muligt.

Der er mange funktioner i SolidWorks, og måske er der en funktion, som kunne spare dig både tid og måske også penge på bundlinjen.

Alle medarbejdere i TEAMWORKS bidrager på bloggen, og derfor finder du emner dækket ind fra alle perspektiver – lige fra hvorfor du bør udnytte en funktion eller et add-in til hvordan du gør det.

Tag et kig og se om der er noget, du kan bruge i din hverdag her:

Se vores blog her

E-kurser på MySolidWorks

SolidWorks tilbyder også nogle muligheder for uddannelse. Hvis du har adgang til brugerportalen MySolidWorks, kan du også dygtiggøre dig online, lige når det passer dig. Her udbydes nemlig en række e-kurser om forskellige emner.

E-kurserne har en varighed på mellem 5 og 18 timer, og der er lidt for enhver smag og ekspertise. De omhandler blandt andet PDM, Plastics og Flow samt Surface Modeling, Sheet Metal og Weldments.

E-kurserne er i øvrigt et fantastisk supplement til vores kursusudbud. I samspil løfter en kombination af e-kurserne udbudt af SolidWorks og kurserne udbudt af os dit niveau væsentligt højere, da du kommer hele vejen omkring softwaren.

MySolidWorks-portalen er derudover meget mere end e-kurserne. Det er en portal, der altid er en omfattende kilde til SolidWorks ressourcer. Her finder du nemlig også blogindlæg, forumdiskussioner, softwarenyheder, support og gratis CAD-modeller. Her er der altså også hjælp til selvhjælp.

Læs om MySOLIDWORKS her

 Certificeret SolidWorks-ekspert

Sidst men bestemt ikke mindst så kan du også blive officielt certificeret SolidWorks-ekspert – og det kan du blive hos os.

Det er altså ikke kun applikationsingeniørerne hos forhandlere, der kan opnå certificeringer i SolidWorks.
Det kan du også.

SolidWorks Corp. udbyder en række certificeringer, der uddanner dig grundigt i SolidWorks. Det hjælper dig med at skille dig ud fra mængden i dagens konkurrenceprægede arbejdsmarked med papir på dine evner. 

De mest populære omfatter:

 • CSWA
  Som certificeret SOLIDWORKS
  Associate (CSWA) får du en grundlæggende SolidWorks-uddannelse.
 • CSWP
  En certificeret SOLIDWORKS Professional
    har bestået vores avancerede certificering som både dækker CAD og Simulation.
 • CSWE
  En certificeret SOLIDWORKS Expert har udvist evnen til at udnytte avancerede funktioner og features til at løse komplekse modelleringsudfordringer.

Vi hjælper dig med at blive certificeret og også med at forberede dig til den eksamen, du skal bestå.
Vi afholder nemlig regelmæssigt certificeringsdage – se hvornår vi afholder den næste lige her:

Læs mere om certificeringer her

Masser af muligheder

Det var lidt om alle de tilbud og løsninger, du kan benytte dig af for at dygtiggøre dig indenfor SolidWorks.
Jeg håber du er blevet inspireret til, hvordan du selv kommer i gang.

Rigtig god fornøjelse med din videre uddannelse som SolidWorks-bruger.

Husk at hvis du ønsker yderligere information, så er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 33 25 20 80.

De bedste hilsner,
Maria Vemborg

Maria er account manager hos Danmarks største SOLIDWORKS forhandler TEAMWORKS A/S.

Opdateret d. 27/3 2019.