Bliv SOLIDWORKS-ekspert

Kurser og uddannelse åbner nye døre

Kan kursusmuligheder indenfor SolidWorks åbne nye døre, både for dig og virksomheden du arbejder for?

Ja, det kan de – og der er flere muligheder end du måske lige går og regner med.

Der er stor efterspørgsel efter kvalificeret arbejdskraft i CAD-branchen – og særlig SolidWorks-eksperter, der kender afkrogene af softwaren og følger med i nyhederne.

Uddannelse i SolidWorks hjælper dig altså med at skille dig ud fra mængden i dagens konkurrenceprægede arbejdsmarked. Og med at gøre din chef glad, når du kan løfte andre opgaver, eller arbejde smartere og mere effektivt med de nuværende.

Heldigvis er der også mange forskellige tilbud og løsninger, som du kan benytte til at dygtiggøre dig.

Det vil faktisk sige, at du kan sætte din uddannelse sammen, som det passer dig og din arbejdsgiver, og finde en løsning der er på dine vilkår.

Nogle af måderne hvorpå du kan dygtiggøre dig sammen med TEAMWORKS, kigger vi nærmere på her – kort og godt. Alle vores tilbud er noget, du kan læse meget mere om andre steder på vores hjemmeside, og jeg er altid klar til at tage en snak med dig om mulighederne. 

Alle de kurser du kunne drømme om

Vores bedste og stærkeste tilbud er muligheden for at tage et bredt udvalg af kurser på mange forskellige niveauer hos TEAMWORKS i Horsens eller i Ishøj.

Vi har sammensat en lang række kurser, som gør det muligt for dig at dygtiggøre dig indenfor lige netop dit felt.

Det er vigtigt for os at kunne skræddersy kursusforløb efter dit behov – og derfor du har faktisk mulighed for at tage en snak med vores support og høre, hvad de vil råde dig til at tage af kurser.

Du kan også altid fange os på telefonen til en snak om kurser i salg. Vi har lavet en oversigt over, hvordan du bedst kommer igennem et uddannelsesforløb på baggrund af de områder, du arbejder indenfor, så både din arbejdsgiver og du får udbytte af det. 

Oversigten viser et ideelt forløb, hvor du kommer rundt om de vigtigste områder at lære om i SolidWorks:

Se kursusoversigt her

Der er også hele fire kursusløsninger at vælge mellem hos os, så der er noget for alle.

Du kan tage enkeltkurser og plukke dem ud, der er relevante for dig, du kan dele et kursusklippekort med dine kolleger, hvis I er et uddannelsesmodent team, eller du kan komme i gang med et kursuspas med adgang til 5 udvalgte kurser.

Du kan også vælge et personligt kursusabonnement, som giver dig mulighed for at deltage på 16 af vores mest populære kurser.

Det har også andre fordele. Her må du gerne tage det samme kursus flere gange uden beregning, hvis det for eksempel er et godt stykke tid siden, at du har brugt en bestemt del af SolidWorks og lige vil have den genopfrisket.

Du kan altid tjekke vores kursuskalender og orientere dig i, hvor stor en del af udbuddet, der er relevant for dig:

Se kursuskalender her

Du får selvfølgelig også bevis på din kunnen, som du kan tage med dig og pryde din LinkedIn-profil med. 

Er du i tvivl om, hvad de forskellige kurser indeholder, og om hvor lang tid de tager, så har vi lavet detaljerede beskrivelser af hvert enkelt kursus. Så kan du på forhånd undersøge, hvilke ting du kan forvente vil blive gennemgået på kurset.

Nedenfor kan du for eksempel se lidt om kurset i avanceret emnemodellering – hvor vi blandt andet fortæller om selve kurset, målgruppe og underviseren samt præsenterer et detaljeret dagsprogram og en oversigt over kursusdatoer:

Læs mere om kurset her

Et team af SolidWorks-eksperter går foran

‘Bliv undervist af Danmarks bedste SolidWorks-nørder’ – det tør vi godt love. 

For en af måderne hvorpå vi sikrer, at vi kan tilbyde den bedst mulige undervisning til dig og dine kolleger er ved at sørge for, at vores egne medarbejdere hele tiden dygtiggøres i den sidste nye SolidWorks-udgave og hele tiden undersøger og tilegner sig ny viden. Derfor er vores undervisere også Danmarks bedst certificerede for 5. år i træk. 

Du kan møde dem herunder – hvis du vil se hvilke kompetencer og certificeringer de har, så er det bare at klikke på billedet.