Fremtidens CAD-platform
Hvad er 3DEXPERIENCE?

Hvis du har hørt om 3DEXPERIENCE, er vi ikke i tvivl om, at du stiller dig selv spørgsmålet: “Hvad er 3DEXPERIENCE overhovedet?” Og det er altså et helt højaktuelt spørgsmål og svar i CAD-branchen i disse dage. For 3DEXPERIENCE er den helt store satsning, der skal hjælpe dig med at gøre dit arbejde nemmere og bedre sammen med dine kollegaer i fremtiden.

Dassault Systèmes, SolidWorks Corp.’s moderselskab, har rettet blikket mod fremtiden og gjort sig store tanker om, hvordan du kommer til at udvikle produkter og drive virksomhed i fremtiden. Og ikke mindst om hvordan de kan hjælpe dig med det.

Der er store visioner på bordet, og de handler om oplevelsesøkonomi, produktdesign og innovation. Om bæredygtig business og optimerede arbejdsgange.

De har spurgt sig selv:

Hvad er fremtidens udfordringer og muligheder for produktudvikling? Hvad er den rette løsning?

Derfor har de igennem en lang årrække udvidet deres produktportefølje, der omfatter meget mere end SolidWorks 3D CAD. I dag rummer den også programmer og applikationer til simulering, projektstyring, forretningsudvikling og samarbejde.

Den produktportefølje vil de gøre til din – som en værktøjskasse til hele din værdikæde.

Denne løsning kalder de 3DEXPERIENCE.

Med 3DEXPERIENCE-platformen designer du som SolidWorks-bruger i den software, du kender, samtidig med at du får adgang til øvrige redskaber, der effektiviserer:

  • Samarbejde
  • Projektstyring
  • Produktudvikling

Se en introduktion til 3DEXPERIENCE-platformen her:

Platformen er skræddersyet til dig

Løsningen til fremtidens konkurrencedygtige virksomhed er 3DEXPERIENCE-platformen. Knudepunktet for hele Dassault Systèmes’ produktportefølje, hvor du kan skræddersy din egen industriløsning til din virksomheds specifikke behov.

Grundlæggende er 3DEXPERIENCE-platformen altså en samling af skybaserede applikationer. Ligesom med en smartphone er der forskellige applikationer, der er inkluderet som standard, eller som du kan tilføje, der giver dig adgang til deres funktioner fra din webbrowser.

Du udvælger lige præcis de applikationer, du ønsker, og du kan tilgå dem når som helst og hvor som helst online.

Slut med en uoverskuelig vifte af åbne vinduer og forskellige programmer. Det hele er samlet ét sted og foregår i skyen.

Målet med 3DEXPERIENCE er at bygge bro mellem teknik, markedsføring, salg og service i produktudviklingsprocessen for at skabe et samarbejdsmiljø, der er overskueligt, digitalt og realtime.

Altså bliver alle de forskellige aspekter af produktudvikling samlet i et sammenhængende miljø, hvor det er meget lettere for teams at samarbejde om projekter. Team-medlemmerne arbejder i samme primære softwaremiljø, hvor de ser på alle de samme data og alle de samme filer.

Platformen anvender en enkel, brugervenlig grænseflade, der huser de forskellige applikationer – herunder SolidWorks – til 3D-design, analyse og simulering.

Rykker du samarbejde og projektstyring over på 3DEXPERIENCE får du mulighed for at skærpe kommunikation, spare tid, minimere omkostninger og reducere fejl, så du kan udvikle og fremstille dit produkt med optimal kvalitet og time-to-market.

Der er meget mere viden at hente

Du kan læse mere om 3DEXPERIENCE på produktsiden her:

Læs mere om 3DEXPERIENCE

Vi kommer til at skrive meget mere om applikationerne, der udbydes på 3DEXPERIENCE-platformen, om hvordan du kan komme i gang med den – og om hvorfor du burde overveje det. Følg med her på hjemmesiden og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tøv ikke med at give os et kald, hvis du vil høre mulighederne med 3DEXPERIENCE her og nu.

Du kan fange os på tlf. +45 33 25 20 80 eller mail info@teamworks.dk

De bedste hilsner,
Nanna Kirketerp-Møller

Nanna er marketingkoordinator hos Danmarks største SOLIDWORKS forhandler TEAMWORKS A/S.