DriveWorks

Designautomatisering af produktvarianter

Er det ikke helt det samme produkt, I sender til produktion hver gang?

Variation og tilpasning af produkter behøver ikke at være et ressourcekrævende projekt.

Med DriveWorks konfigurationssoftware effektiviseres konstruktionsprocessen ved ordrespecifikke og kundetilpassede designs.

DriveWorks giver derfor stor værdi for virksomheder, der arbejder med nye ordrer eller nye produkter baseret på en variation af eksisterende designs.

Et DriveWorks designautomatiseringsprojekt er overraskende nemt at oprette, konfigurere, vedligeholde og bruge – det kræver ingen programmeringsevner eller konsulenter.

Parametriske modeller styres af DriveWorks, og med udgangspunkt i disse modeller opsættes de designregler, kundeformularer og dokumentskabeloner, der  automatisk genererer produktgrundlaget.

Du er her: Forside > Software > DriveWorks

Designautomatisering


 • Frigør tid til produktudvikling og innovation

  Brugerdefinerede ændringer af design behøver ikke implementeres manuelt, og det er slut med gentagne designopgaver – gør det til en automatisk proces at skabe produktvarianter.
 • Effektiv og konkurrencedygtig konstruktionsproces

  Udnyt den stigende efterspørgsel efter brugerdefinerede, skræddersyede og personlige produkter mere effektivt og opnå en stor konkurrencemæssig fordel.
  Med DriveWorks opnår du højere kvalitet, hurtigere respons, øget tilgængelighed og færre fejl samtidig med, at omkostninger minimeres og ressourcebehov reduceres.
 • Al den dokumentation du drømmer om

  Konfigurationssoftwaren generer output og dokumentation, der gør dig i stand til at producere og sælge variationer af dine produkter hurtigt, præcist og omkostningseffektivt.
  Dokumentation omfatter hele projekter, assemblies og parter samt styklister og skærelister. Herunder genereres 3D modeller, produktionstegninger og andre dokumenter. Til salgafdelingen, distributører, leverandører og kunder skaber DriveWorks tilbud, forslag og til sidst ordrer.

Produkt- og salgskonfigurator


 • Nemmere at sælge – nemmere at købe

  DriveWorks er konfigurationssoftware, der kan benyttes af alle. Ikke kun af ingeniører men også af sælgere, distributører, forhandlere og kunder.