DriveWorks:
Et værktøj både til ingeniører og sælgere

Ville det ikke være fantastisk, hvis der fandtes et stykke software, som kunne stå for automatisk at vise dine kunder jeres produktvarianter – samt give dig mulighed for nemt og fleksibelt at vise de forskellige størrelser i jeres produktkategorier? Vi har gode nyheder: Selvfølgelig findes det! Og vi forhandler det endda. 

Det er fleksibelt og skalerbart, og det hedder DriveWorks.

Du kan bruge det i alle typer virksomheder. Uanset om du skal bruge en ”stand-alone” udgave til intern brug for design automation, eller du har behov for en salgskonfigurator for at kunne vise dine kunder de mange muligheder, de har med jer som leverandør.

Mulighederne er mange, og jeg har her lavet et kort oprids af nogle af dem.

Er du ingeniør og leder du efter en Design Automation-løsning?
Arbejder du for et firma, der ønsker at levere en produktkonfigurator?
Måske kunne du bruge en skalerbar løsning, der giver mulighed for at hjælpe jeres egne salgsteams, distributører eller forhandlere?

DriveWorks har lavet et stykke software, som faktisk kan det hele, så du kan opsætte og bruge produkterne til din fordel og i dit eget tempo.

Alt efter dine behov leveres der enten Citater, Datablade, Breve, Tegninger og endda CAD- og fremstillingsfiler – det hele genereres automatisk af DriveWorks.

Med SOLIDWORKS har du allerede adgang

Programmet kommer i 3 udgaver: DriveWorksXpress, DriveWorks Solo og DriveWorks Pro.

DriveWorksXpress leverer entry-level Design Automation direkte i SOLIDWORKS. med andre ord, hvis har du en SOLIDWORKS licens, så har du også DriveWorksXpress. Du finder den under SOLIDWORKS Tools-menuen.

Du får lige en aktiveringsguide med det samme
– du kan se den lige her til højre.

DriveWorksXpress er ideel, hvis du arbejder med gentagelser indenfor dine designopgaver. Brug det til hurtigt og præcist at oprette flere varianter af SOLIDWORKS-dele, –samlinger og –tegninger. På den måde kan du spare tid, reducere gentagne opgaver og minimere dyre fejl.

To udgaver mere til den avancerede bruger

DriveWorks Solo er et kraftfuldt værktøj, som hjælper dig med at automatisere opbygningen af modeller og tegninger via SOLIDWORKS. Dermed kan du hjælpe dine kollegaer i f.eks. salg med at besvare forespørgsler fra kunder hurtigt og effektivt.

Solo giver dig mulighed for hurtigt og nemt at oprette og konfigurere brugerdefinerede produkter i SOLIDWORKS. Du får mulighed for at reducere omkostningerne ved brugerdefinerede designs, svare hurtigt på salgsforespørgsler, forbedre produktkvaliteten og reducere gentagne opgaver.

Du kan bruge DriveWorks Solo i ingeniørafdelingen til at generere 3D-Designs, detaljerede fremstillingstegninger og citater for hvert nyt design.

Du får muligheden for at indtaste nye dimensioner eller specifikke detaljer i dine egne brugerdefinerede formularer i SOLIDWORKS for hver variation, af jeres produkt, der kræves.

DriveWorks Solo er derudover også et SOLIDWORKS-certificeret guldpartnerprodukt.

DriveWorks Pro kan hjælpe i ingeniørafdelingen, men der er faktisk også nogle unikke muligheder for at bruge systemet i andre afdelinger som f.eks. i jeres salgsafdeling eller på jeres webshop.

Forestil dig at dine kunder kan bestille alle jeres varer online, og at det er DriveWorkskonfigurator, som hjælper med at holde styr på, om det er standardmål – eller om jeres kunder skal tale med nogen i salg om, hvad det vil koste at producere et produkt i specialmål.

På den måde kan I med den store udgave få hjælp til at automatisere en stor del af jeres online salgsproces, og systemet kan endda sættes op til, at online ordren sendes direkte til produktionen med de rigtige arbejdstegninger og det hele.

Du kan se en præsentation af DriveWorks Pro-udgaven her:

Vi har også skrevet meget mere om specifikationer, funktioner og udgaver på vores produktside, som du kan se her:

DriveWorks produktside

DriveWorks tilpasses selvfølgelig, så det passer lige netop til dine behov uanset, om det giver mest værdi i design eller salg og service.

Bliv introduceret helt uforpligtende

Faktisk gør DriveWorks et stort stykke arbejde med at uddanne og inspirere både nuværende og kommende brugere.

Du kan se med, når de afholder et af deres tilbagevendende ”Getting Startet”-webinarer, hvor de introducerer de forskellige udgaver.

Læs mere og tilmeld dig i deres eventkalender her: 

DriveWorks eventkalender

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om mulighederne, så er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 33 25 20 80.

De bedste hilsner,
Maria Vemborg

Maria er account