CORTIME

Automatisk optimering af din geometri

CORTIME er parametrisk og datadrevet optimeringssoftware til SolidWorks, der giver dig mere indsigt i dit design. Formålet med CORTIME er at optimere geometri og automatisere en stor del af jeres anvendelse af simuleringsværktøjer i kraft af computer-aided optimization (CAO).

CORTIME er dermed et redskab, der giver dig mulighed for at automatisere dine simuleringer, så du kan opbygge mere data om dit design uden, at det koster dig mere arbejdstid.

Med en hurtig og nem opsætning kører CORTIME og løser selv de mest komplicerede optimeringsproblemer. CORTIME vil give dig en simuleringsdrevet designproces, der vil reducere udviklingstiden og omkostningerne, mens du stadig forbedrer produktets ydeevne.

Softwaren kan hjælpe jer med at øge produktiviteten og blive mere konkurrencedygtige.

Læs mere hos CORTIME
Designoptimering med simulering i CORTIME
Du er her: Forside > Software > CORTIME

Designoptimering

 • Designudforskning og test automatiseres

  Udforskningen og optimeringen af designs behøver ikke længere være tidskrævende og omkostningstungt. CORTIME er brugervenlig optimeringssoftware integreret i SolidWorks, der maksimerer effektiviteten af CAE samtidig med, at den frigør din tid til at udvikle nye koncepter. Derfor kan du helt dedikere dig selv til andre opgaver.
 • Kvalificerede designbeslutninger kan tages tidligere

  Det er nu muligt at køre de simuleringer, der er nødvendige, inden for udviklingsprocessens tidsbegrænsninger og nå fuldt ud at udforske dit design. CORTIME kan optimere døgnet rundt og dermed give dig mere simuleringsdata tidligt i designprocessen, når de store designvalg skal træffes. Du kan altså hurtigere foretage en velfunderet designudvælgelse og komme på markedet med det bedste produkt.
 • Stærke dataanalyse- og visualiseringsværktøjer

  Produktperformance, svaghedsvurdering og sikkerhedsfaktorer beregnes nemt, præcist og rettidigt i optimeringsprocessen. Når optimeringen er færdig, vil du kunne tjekke resultaterne, udforske alle iterationer af processen og visualisere udviklingen med CORTIMEs avancerede visualiseringsværktøjer, som indeholder 2D- og 3D-grafer.

Intelligente algoritmer

 • Håndterer et ubegrænset antal variabler

  Ved at bruge filparametre (såsom målinger) som variabler og ved at indstille mål og begrænsninger, bruger CORTIME sine avancerede algoritmer til at navigere mulighederne i dit design space, alt mens modellen automatisk ændres og simuleringerne gentages indtil et optimalt design er fundet.
 • Opretter utallige iterationer og undgår rebuild errors

  Når du vælger mængden af ​​iterationer og antallet af optimeringssessioner, vil du vide, hvor lang tid det tager optimeringen at fuldføre. Endvidere vil CORTIME, når det konfronteres med simuleringsfejl og rebuild errors, blot navigere væk fra dem og fortsætte med optimeringsprocessen uden tab af data.
 • Undersøger dit løsningsrum grundigt

  På baggrund af CORTIMEs intelligente algoritmer følger modifikationerne af designet den mest optimale retning, hvilket sparer tid i ellers ubrugelige eksperimenter. CORTIME vil i første omgang udforske mange forskellige designs i løsningsrummet og derefter begynde at forfine dit design.

Gennemfør optimering i disse Simulation Studies

Simulation StudiesCORTIME optimering
Geometrical
Static
Flow
Thermal
Frequency
Buckling
Motion Analysis
Non-linear Static
Linear Dynamic

Få ekspert hjælp

Vi har de rigtige nørder til at hjælpe dig

Vores supportteam består at en bred vifte af dygtige fagfolk.
Vi har mere end 20 års erfaring med SOLIDWORKS.

Kontakt os:

Lad os tale sammen