CORTIME: Find din optimale designløsning

Hvordan sikrer du, at det er den mest optimale designløsning, du vælger? Vi er i den heldige situation, at vi har indgået et samarbejde med CORTIME. Og det er software som i bund og grund går ind og hjælper dig med at afklare, hvilket af dine designs, der er bedst.

Har du heller ikke har tid til at optimere alle jeres designs, inden du skal vælge den helt rigtige løsning?

Så har vi heldigvis godt nyt.

Nu forhandler vi nemlig CORTIME – datadrevet optimeringssoftware til SolidWorks.

Du kan se, hvordan det fungerer lige her:

Ved hjælp af parametriske beregninger, samt automatisk optimering af din geometri, kan CORTIME give dig muligheden for at udnytte dine simuleringsværktøjer maksimalt. Det giver dig data på, hvilket af dine designs, der passer bedst på de krav, du har opstillet – og bedst af alt det koster dig ikke arbejdstid!

Med en hurtig opsætning får du faktisk mulighed for at løse meget avancerede optimeringsproblemer, og du får mulighed for at nedsætte både udviklingstid og omkostninger. Samtidig sikrer du, at dit designs ydeevne fortsat forbedres.

Du får mere tid og mindre besvær

Der er lagt vægt på et brugervenligt layout, og optimeringssoftwaren er integreret i SolidWorks. Hele idéen er at give dig mere tid til at udvikle nye spændende koncepter – og eftersom at CORTIME udforsker og tester dine designs automatisk, er det nu en mulighed.

Du kan lade programmet køre om natten eller døgnet rundt og derved allerede tidligt i designprocessen tage beslutning om, hvilke af jeres designkoncepter, der er mest optimale. Det bliver altså meget mere effektivt at få sendt det bedste produkt på markedet.

Produktperformance er sat i højsædet sammen med vurderinger af designets svagheder og eventuelle sikkerhedsfaktorer. Du får mulighed for at se alle resultater både i 2D- og 3D-grafer, og brugervenligheden er i top.

Der bliver taget højde for det hele

Med intelligente algoritmer får du mulighed for at arbejde med et ubegrænset antal variabler – eller rettere sagt CORTIME gør. Programmet arbejder med avancerede algoritmer og ændrer automatisk din model indtil det optimale design er fundet.

Du indstiller mængden af iterationer, og hvor mange optimeringssessioner CORTIME skal udføre.

Hvis det skulle hænde, at der er en fejl i en af simuleringerne eller rebuild errors, så er det ikke et problem. CORTIME navigerer blot uden om dem og fortsætter optimeringsprocessen uden tab af data.

Et stort udbud af simuleringsstudier

Geometrical, static, flow, thermal, frequency, buckling, motion analysis, non-linear static og linear dynamic – du kan gennemføre alle de simulationstudier, du kunne drømme om.

Du laver den første simulering og indsætter de krav, du har til designet. Så aktiverer du CORTIME, som så vil hjælpe dig med at prioritere mellem dine designkoncepter. Den fravælger selvfølgelig ikke nogen af dine designs men viser dig hvilke, der vil klare sig bedst, indenfor de krav du har sat.

Hovedformålet med CORTIME er at gøre dig mere effektiv som designudvikler.

Du kan læse meget mere om CORTIME her:

Læs mere om CORTIME her

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om mulighederne, så er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 33 25 20 80.

De bedste hilsner,
Maria Vemborg

Maria er account manager hos Danmarks største SOLIDWORKS forhandler TEAMWORKS A/S.