3DEXPERIENCE case: Kärcher

Et redskab til succesfuldt globalt samarbejde

For Kärcher har det gjort en stor forskel at implementere 3DEXPERIENCE. Det betyder, at de kan optimere produktudvikling, vidensdeling og internationalt samarbejde.

“Kärchers kerneforretning er rengøringsteknologi, som vi leverer over hele verden til forbruger-, kommercielle og industrielle sektorer,” indleder Michael Stritzelberger, R&D Executive Vice President hos Kärcher.

“Kundekrav varierer i stigende grad. Kunderne forventer simpelthen meget mere individualiserede løsninger. Den verdensomspændende konkurrence er stigende, og det afspejles i omkostningstrykket og kræver, at vi øger vores effektivitet,” fortsætter han.

“Derfor er digital transformation nøglen. Digital transformation betyder først og fremmest et internt perspektiv – at harmonisere processer, at øge produktiviteten. Men så er der også det eksterne perspektiv, som drejer sig om, hvordan forbinder vi os med vores kundes systemer og løsninger?” afslutter han.

“3DEXPERIENCE-platformen i skyen hjælper os med at udnytte intern effektivitet, fordi det giver en enkelt ‘point of truth’ og forbinder vores globale R&D-afdeling. Alle kender til enhver tid projektets status, kravene til hvert projekt, de næste trin, hvad der skal gøres,” konkluderer han.

Digital transformation realiseres med 3DEXPERIENCE

“Kärcher har forfulgt en klar cloud-strategi i flere år nu, som vi fortsætter med at følge med Dassault Systèmes og 3DEXPERIENCE,” fortæller Jörg Wahl, IT-manager hos Kärcher.

“De væsentligste fordele, vi ser, er skalerbarhed, out-of-the-box funktionalitet, datatilgængelighed og sikkerhed, men også driftsstabilitet og lave driftsomkostninger,” uddyber han.

“Jeg er overbevist om, at vi vil øge produktiviteten med 3DEXPERIENCE-platformen med 10%, hvilket betyder 10% lavere projektomkostninger og 10% hurtigere time-to-market,” supplerer Michael Stritzelberger, R&D Executive Vice President hos Kärcher.

“Det, jeg har set hidtil, har virkelig ansporet mig og overbevist mig om, at vi helt sikkert har truffet den rigtige beslutning, og at vi vil opnå den merværdi, som vi forventer,” afslutter han.

Hør mere om hvordan Kärchers rengøringsteknologi går en lys fremtid i møde med 3DEXPERIENCE lige her:

Læs mere om 3EXPERIENCE-platformen her:

3DEXPERIENCE
Dashboards
Applikationer