20 år i TEAMWORKS:
Jens-Ole leverer ekspertløsninger dag efter dag

I fredags havde vores applikationsingeniør Jens-Ole Jensen jubilæum. Han har nemlig haft sin daglige gang hos TEAMWORKS i Horsens igennem intet mindre end 20 år.

En karriere, der tog sin begyndelse som driftsplanlægger og sidenhen programmør af NC-maskiner i flyindustrien, førte ad snoede veje til CAM/CAD-branchen i 1999. Og derfra gik det stærkt.

”TEAMWORKS manglede en mand, og det lød som en god udfordring. CAM var egentlig det, jeg blev ansat til at tage mig af. Det har udviklet sig igennem årene til SOLIDWORKS, og sidenhen alle de andre produkter og add-ins, der er kommet til,” fortæller Jens-Ole.

Faglig passion og nysgerrighed indenfor særligt PDM og Plastic har drevet værket i årene siden. Hvilket har ført til, at Jens-Ole er blandt frontmændene i TEAMWORKS, når der skal migreres PDM-system.

Derfor er Jens-Ole blevet en erfaren Enterprise PDM projektleder, som kender sin vej omkring at få det optimale ud af selv den mest komplekse kundeinstallation.

Jens-Ole 20 års jubilæum

Arbejdsglæde og fællesskab er det vigtigste

Men hvad er det, der skal til for at vælge at blive på samme arbejdsplads i 20 år?

”For det første har jeg nogle super kolleger. Og for det andet, så har jeg selv kunnet tilrettelægge min arbejdsdag. Jeg har kunnet få den tid, jeg skal bruge, til at dykke ned i tingene. Man kan næsten få det, som man vil have det i TEAMWORKS,” fortæller Jens-Ole.

SOLIDWORKS CAD er en avanceret gren af softwarebranchen. Her støder man på komplicerede problemer, der kræver komplicerede løsninger. Men det er alt sammen en del af motivationen hos en garvet tekniker.

”Noget, jeg holder meget af, det er problemløsning. Det er det, jeg helst vil arbejde med. At kunne dykke ned i noget og kunne finde den løsning, der skal til, så kunden kan komme videre. Der er også mange forskellige opgaver. Det er aldrig det samme. Heldigvis,” uddyber Jens-Ole.

En hverdag i TEAMWORKS’ teknik- og supportafdeling har budt på mange dage som underviser i kursuslokalet og i røret med kunder, når de står med udfordringer i SOLIDWORKS. Og her byder Jens-Ole altså ind med ekspertløsninger, der bygger på 20 år i TEAMWORKS og mere end 30 års erfaring med software.

Fra holdet bag TEAMWORKS lyder der et stort tillykke med jubilæet!